Pelaaja lalili59 julkaisi viestin 08/02 17:29 Wonderz foorumilla: Wonderz webmaster . Vastaa häntä Wonderz ja vaihda muiden pelaajien kanssa

Etsi tutkintatiedosto 862
Tutkintatiedosto 862
löytää
Sirocco Scratch lippu
Jäljellä olevien lippujen määrä:2986 / 3000
ansaita 1 000,00 EUR
löytää
Löydä Shadow Invaders
Varjojen hyökkääjät
Shadowz uhkaa maailmaa yhä uudestaan tässä uudessa Wonderz seikkailussa!
löytää
Sunset Diamond Scratch lippu
Jäljellä olevien lippujen määrä:1000 / 1000
ansaita 2 000,00 EUR
löytää
Löydä Treasures of Atlantis
Treasures of Atlantis Hunt Treasures of Atlantis peli
ansaita Dell Optiplex 3010 Sff SSD -kortti
löytää

aihe:  webmaster
webmaster
1629 
10/02/2010 10:37:56

Vastaa vain tietyissä kohdissa:

- Push Panic 2 on kadonnut, koska se oli hyvin vanha peli, se ei ollut enää enää pelattu, ja siksi oli loogista, että se jättää tilaa uudelle!
- Cauldron Express, joka oli vielä uusi peli, ei miellyttänyt sinua lainkaan, se oli hyvin vähän pelattu, se oli meille epäonnistunut ja se oli tarpeen korvata se nopeasti!

Kuten aina, kun peli häviää, "fanit" ovat pettyneitä, ymmärrämme sen selvästi, mutta se on niin ...

Lopuksi mainitsen, että Tombolasin esitystiloihin lisätään pian uusia lahjoja

Verkko

chevalier3000
59 
09/02/2010 22:02:29

On totta, että joitakin pelejä on lisätty jet lag tai hullu rotu. onneksi he raportoivat hyvin vähän. Mafia-pokeria varten tehtiin pieni säätö.

Huonot puolet ovat monia huonoja kohtia :
- Push-paniikin 2 ja Express Cauldronin katoaminen: 2 peliä, jotka saattavat tuoda yli 100 pistettä per peli.
- Rexin puutarhan suuri piste, alussa se oli noin 100 pp osaa kohden, laskenut 70: een, sitten kokoontui 140: een ja nyt 59: een.
- Lisää päivien lukumäärää ennen lahjojen saamista arpajaisten näyttelyssä (jokapäiväinen lahja on 2 päivää, lahjat 2 päivää ovat 3 päivää ja nämä 7 päivää ovat 10 päivää).
- Tässä ikkunassa on myös puhtaita ja yksinkertaisia lahjoja (tai onko se vain väliaikainen? Mutta vielä vähemmän heitä on jonkin aikaa sitten), on enemmän kuin yksi DVD: n sijasta 2: ta, kaksi premium-osan DVD-levyä ovat poissa.
- Häviäminen puhdas ja yksinkertainen esitys Raffle
- Diablo loton puhdas ja yksinkertainen häiriö

Minusta tuntuu myös, että pisteitä, joita ansaitsemme luotoilla (normaaleissa peleissä), on myös alennettu . Joka tapauksessa CadoVillage kuumavesialtaan express (ja olen melko paljon Castor X-Trem).

Uskon, että VIP-peleissä oli maksettava hieman yli 50-60pt per peli, mutta hyvä.

Olen hieman pettynyt, mutta kaikesta huolimatta mielestäni MadWin on vakava sivusto, joka tarjoaa monia mahdollisuuksia saada jopa maksamatta. On näyttelytiloja, jotka muistuttavat, mitä en ole koskaan nähnyt muualla. lahjoilla on aina sama arvo kuin madpointissa (ei säätöä, onneksi). ja mega-haaste, jossa voit helposti ansaita 5000pt viikossa, on mukava bonus.

On parempi, että sivusto alentaa sen etuja sen sijaan, että se katoaa ilman varoitusta. Kaikki tilatut tai voitetut lahjat toimitetaan . Toisaalta yhden viikon jaksoa ei aina kunnioiteta, mutta voimme anteeksi.
Halvin lahja (avoin kirje 36'300pt) voidaan voittaa alle 3 viikon kuluttua uuden pelaajan rekisteröinnistä, vain muutama sivusto voi vaatia tätä.

Vain nopea kysymys: miksi ei ole foorumeita kylän ja QuoVerbis ? Siinä pitäisi ainakin luoda "foorumi" -painike.

webmaster
1629 
08/02/2010 19:04:22

Hei 🙋

Minulla ei ollut vaikutusta tehdä kuivan vastauksen, vaan rehellisen vastauksen, raittiin ja lisäksi sinulla on aivan oikein sanoa, todiste ... teit sen! 😉

te, jotka olette seuranneet meitä usean vuoden ajan, tiedätte myös todennäköisesti näkyvien sivustojen lukumäärän ja häviävät, mikä tekee lahjatavaraliikkeistä, jotka lopulta muuttuvat vetopalkiksi ...
Lupauksia on aina helppo tehdä, on välttämätöntä pitää heidät pitkällä aikavälillä!

Tavoitteenamme on yksinkertainen:
- taata MadWin : juhlimme tänä vuonna 10-vuotispäivää, ja aiomme olla siellä uudelleen 10 vuoden kuluttua. Tämä on tärkeä kysymys pelaajillemme: voit pelata kotona, kerätä MadPoint-pisteitä varmuudella, että MadWin ei kadota yön yli.
- takaa MadPoints-pisteiden suoran muuntamisen lahjaksi, jotta sinulla on aina tae, että MadPoints-pisteesi vastaavat tietyllä tavalla lahjaa, jota voit kysyä milloin tahansa, ja vastaanottaa sen kotona.

... Kaikki tämä tapahtuu välttämättömästi: ylläpitää sivuston tasapainoa. Ja kun pelit ovat liian "anteliaita", koska olet parempi kuin kuvittelimme, meillä on rehellisyys tehdä mitä on tehtävä: tasapaino!

Uskokaa minua, vaikka ymmärrän, että se voi joskus pettää sinut, se on kaikkein rehellinen tapa edetä ja paras varmuus siitä, että pystyt hyödyntämään Madpointsit ja vaihtamaan ne lahjoja varten!

Edellisessä selityksessäni olin jo tunnustanut, että voisimme kertoa sinulle paremmin, se on totta. Mutta prosessi on, kuten sanoin, osittain automatisoituna, en välttämättä ole tietoinen siitä ennen ja sitten se tapahtuu säännöllisesti!
Ja taas: on olemassa pelejä, jotka tarkistetaan "alaspäin", mutta myös muut, jotka ovat nousussa, on tasapainon periaate. Se ei ole niin paljon, että voitat voittaa vähemmän kuin välttää pelin "luiskahtaa" ja aiheuttaa meille vain huolia!

Hyvät pelit!
Verkko

lalili59
1667 
08/02/2010 17:29:41

En ymmärrä tapa vastata melko kuivaan ja kunnossa olemme jo tienneet, että tulokset on laskettu, mutta tapa MadWin ei ole ylhäällä, ja meillä on oikeus kertoa teille, jos teemme kohteliaisuuksia kaikille MadWin Okei, mutta kun on kyse väitteen laatimisesta, se on jotain muuta, jos kaikki MadWin pelaajat MadWin tyytymättömiä, järjestelmänvalvojat saattavat tarkistaa pisteiden laskutapaa, olen pelannut jo muutaman vuoden ajan Minusta tuntuu, että emme saa lahjaa ;;;;;;;;;;;;;



DreamCentury-tuotemerkki
Ilmaisia ​​pelejä ilman ostovelvoitetta, ilmaisia ​​pelejä ja lahjoja

© Copyright 1999-2024 - DreamCentury Entertainment - Kaikki oikeudet pidätetään